Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2022. 07. 27. 14:20:56

5+1 érv a glutamin jótékony hatása mellet, nemcsak sportolóknak!

Hallottál már a glutamin hatásáról? Legtöbben úgy ismerik, mint táplálék-kiegészítő, közismert a teljesítménysportok világában, nagy népszerűségnek örvend a testépítők és sportolók körében. Lényegében egy aminosavról beszélünk, de nem akármilyenről! A glutamin a legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav az emberi szervezetben, négyszer nagyobb mennyiségben található meg a többihez képest.

 

2022. 07. 08. 10:45:35

Bőrünk, egészségünk megőrzése érdekében egyaránt fontos a kollagén pótlása, amely a világ legelterjedtebb fehérje típusa. A kor előrehaladtával azonban az emberi szervezet egyre kevesebb kollagént állít elő, de az egészséges táplálkozással, egészséges mozgásban is gazdag életmóddal támogathatjuk ezt a folyamatot. A kollagénben gazdag ételek elkészítése sokszor hosszadalmas. Vegyük például a csontlevest, amelyet órákig kell főzni, és erre a mindennapokban nem mindig jut idő. Bár a kollagén beépülése egyénenként is változó hatásfokú, mégis rendszeres fogyasztása mellett változásokat észlelhetünk, mind a bőrünk látványos kisimulása, mind pedig mozgásszervi fájdalom csökkentése terén.

2022. 07. 07. 14:09:38

Készíts vegán protein palacsintát No Whey fehérjénk segítségével.

2022. 07. 07. 13:49:45

Életerő, gyönyörű bőr, erős immunrendszer a vágyad?

Akkor próbáld ki, a C-vitaminnal dúsított Chlorophyll Vita C Renew italt, és újítsd meg kívül belül a szervezetedet! Meglátod, hálás lesz érte.

Keresés