Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

A SZÁLLÍTÁSI DÍJ MAGYARORSZÁGON EGYSÉGESEN 1500 FORINT!
15.000 FORINT FELETTI RENDELÉS ESETÉN INGYENES! 

(KIVÉTELT KÉPEZ: MAGYAR POSTA ZRT.)

Külföld I. zóna (Szlovákia, Románia, Szlovénia, Horvátország, Cseh Köztársaság, Ausztria, Németország) 10 kg-ig egységesen 4990 Ft

Külföld II. zóna (Franciaország) 10 kg-ig egységesen 5990 Ft

FIZETÉSI FELTÉTELEK:

Vásárlóink kétféle fizetési mód közül választhatnak: Bankkártyás fizetés, ill. amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor a GLS futárszolgálat munkatársának kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.*. A futár az átvételtől számított következő munkanapon szállítja ki a csomagot. Ez átlag 3-5 munkanapot jelent.


HÁNY NAPON BELÜL KAPOM MEG A RENDELÉSEM?

Munkanapon a 12:00-ig leadott rendeléseket másnap átadjuk a futárszolgálatnak, a 12:00 után leadott rendeléseket 2 munkanapon belül adjuk át a futárszolgálatnak*. A futár az átvételtől számított következő munkanapon szállítja ki a csomagot. Ez átlag 3-5 munkanapot jelent.

MIKOR ÉS HOGYAN TÖRTÉNIK A KISZÁLLÍTÁS?

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatunk.

Külföldön a kiszállítást is a GLS végzi. A kiszállítás időpontjáról e-mail üzenetben tájékoztatást küldenek.

HONNAN TUDHATOK MEG BŐVEBB INFORMÁCIÓKAT A CSOMAGOMRÓL?

Amint átadtuk szerződött futárszolgálati partnerünknek a csomagodat, e-mailben küldünk egy értesítést, amiben lesz egy csomagszám, mellyel nyomon követheted a rendelésed útját partnerünk weboldalán.

NEM TALÁLT OTTHON A KÉZBESÍTŐ? INGYENESEN ÚJRA KISZÁLLÍTJUK!

Amennyiben nem talál otthon a futár a kézbesítés napján, a következő munkanapon újra meg fogja próbálni a kézbesítést! Bővebb információt a többszöri kézbesítésről a GLS és Magyar Posta Zrt. ügyfélszolgálata tud adni.

MILYEN EXTRA SZOLGÁLTATÁSOKAT KÉRHETEK?

  • 1 órával a kézbesítés előtt felhív a futár telefonon
  • délelőtti kézbesítés

Ezek a szolgáltatások számodra ingyenesek. Amennyiben élni szeretnél valamelyikkel, kérjük a pénztárban a megjegyzés mezőben jelezd nekünk!

Keresés