Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Küldetés

rolunk_banner

Gyöngyösi Szilvia vagyok, a barátaim és családom szerint egy “örökmozgó, állandóan gondolkodó és ötletelő” nő, üzletasszony, feleség és édesanya, aki ebben a rohanó világban szeretné átadni a sport és az egészséges életmód iránti szenvedélyét, aki segíteni szeretne az életmódváltásban és a természetes egyensúly megtartásában.

Szerencsésnek érzem magam, mert a karrieremet a szenvedélyem köré építhettem ki. De ki is vagyok én, a szakmai értelemben? Fitnesz edző, fitnesziskola tulajdonos, online felnőttképzési szakértő, fitnesz irányzat megalkotó és sportmentor.

Legújabb szerelemgyerekem a MyEatrend, melyet Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb fejlesztői cégcsoportjának tulajdonosával hívtunk életre azzal a céllal, hogy a táplálkozástudomány legmodernebb fejlesztéseit a mindennapi élet részévé tegyük, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a sport mellett a megfelelő étkezés is elengedhetetlen.

Az elmúlt években sorra vettük az eddigi évek szakmai tapasztalatait, a bevált és kevésbé működő dolgokat, az életkorral járó hormonális változásokat. A gondolatokat pedig hamarosan tettek követték és egy különleges, kiemelkedő, a piacon lévő étrend-kiegészítőktől kicsit eltérő, más összetevőkre épülő termékcsaládot álmodtunk meg. Így született meg a MyEatrend!

A közös együttműködés során nemcsak a termékfejlesztés a célunk, az élet minden területén egy egészségesebb életmód felé szeretnénk irányítani az embereket, ehhez pedig a fejlesztői csapattal karöltve olyan profizmust kaptam, amelyet én magam is képviselek a szakmámban.

A termékcsalád az én elsődleges elképzeléseimet tartalmazza, mégsem elsősorban rólam/rólunk szól, sokkal inkább Rólatok! Az elmúlt 25 éves fitnesztapasztalatommal szeretném egészségesebbé, teljesebbé tenni azoknak az embereknek az életét, akik a hosszútávú életmódváltásban gondolkodnak. Az általam megálmodott termékek komplex módon segíthetnek nekik ebben.

Elsődleges célcsoportunkká a 40 feletti hölgyek váltak, így jómagam tökéletes tesztalanynak számítottam. A terméktesztelések során a saját diétás étrendemet követtem és bátran leírhatom, hogy a korábbi számos átmeneti, vagy középszerű sikeren túl VÉGRE sikerült az, ami egy olyan fokú hiteles és egészséges fogyást biztosított, amelynek a tényleges eredményét látom! 

A „nagy fogyást” követően, 49 évesen izomépítésbe kezdtem, az edzéseket szintén a saját termékeimmel egészítettem ki, a kemény munka pedig meghozta gyümölcsét, 2021 októberében, egy héttel az 50. születésnapom előtt egy rangos fitness versenyen színpadra állhattam és a 35(!) év felettiek kategóriájában bronzérmes lettem! Azóta több versenyen is megmérettem magam, bár az elsődleges csapásirány továbbra is a hétköznapi nők igényeinek kiszolgálása – és ha különleges álmaik vannak, én lehetek rá az élő példa, hogy bármilyen cél megvalósítása lehetséges.

A MyEatrend az enyém, a Tiéd, a miénk! Egy életstílus, melyben a különleges ízek, a reggeli ébresztős, fogyókúrás finomságok, a proteinek és kollagének is helyet kaptak. Ismerd meg a MyEatrend termékeit, életstílusát Te is és tedd velünk egészségesebbé, fittebbé, teljesebbé az életedet!

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés