Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Gyöngyösi Szilvia vagyok, mások szerint „örökmozgó, állandóan gondolkodó és ötletelő üzletasszony”, aki ebben a rohanó világban szeretné átadni a sport és az egészséges életmód iránti szenvedélyét, aki segíteni szeretne az életmódváltásban és a természetes egyensúly megtartásában.

Ki is vagyok én? Fitnesz edző, fizikai és online fitneszterem tulajdonos, online felnőttképzési szakértő, fitnesz irányzat megalkotó és sportmentor.

Legújabb szerelemgyerekem a MyEatrend, melyet Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb fejlesztői cégcsoportjának tulajdonosával hívtunk életre azzal a céllal, hogy a táplálkozástudomány legmodernebb fejlesztéseit a mindennapi sportoktatás részévé tegyük, hiszen mindannyian tudjuk, a sport mellett a megfelelő étkezés is elengedhetetlen.

A beszélgetéseink és találkozásaink számtalan ötletet szültek. Sorra vettük az eddigi évek szakmai tapasztalatait, a bevált és kevésbé működő dolgokat, az életkorral járó hormonális változásokat. A gondolatokat pedig hamarosan tettek követték és egy különleges, kiemelkedő, a piacon lévő étrendkiegészítőktől kicsit eltérő, más összetevőkre épülő termékcsaládot álmodtunk meg.

Elsődleges célcsoportunkká a hölgyek váltak, így jómagam tökéletes tesztalanynak számítottam. J A terméktesztelések során egy diétás étrendet követtem és bátran leírhatom, hogy az elmúlt évek átmeneti, vagy középszerű sikerein túl VÉGRE sikerült az, ami egyedien és gyorsan olyan fokú hiteles és egészséges fogyást biztosított, amelynek tényleges eredményét látom! Így született meg a MyEatrend!

Ahogy írtam is szerelemgyerek, hiszen a termékcsalád az elsődleges elképzeléseimet tartalmazza, mégsem elsősorban rólam/rólunk szól, sokkal inkább Rólatok! Az elmúlt 20 éves fitnesztapasztalatommal szeretném egészségesebbé, teljesebbé tenni azoknak az embereknek az életét, akik a mi termékeinkben hisznek és segíteni azon hallgatókat, akik a mi iskoláinkat választják, hiszen ezáltal ők is egy komplexebb tudást kapnak.

A közös együttműködés során nemcsak a termékfejlesztés a célunk, az élet minden területén egy egészségesebb életmód felé szeretnénk irányítani az embereket, ehhez pedig a fejlesztői csapattal karöltve olyan profizmust kaptam, amelyet én magam is képviselek a szakmámban.

A MyEatrend az enyém, a Tiéd, a miénk! Egy életstílus, melyben a különleges ízek, a reggeli ébresztős, fogyókúrás finomságok, a proteinek és kollagének is helyet kaptak. Ismerd meg a MyEatrend termékeit, életstílusát Te is és tedd velünk egészségesebbé, fittebbé, teljesebbé az életedet!

Keresés