Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyári ajánlatok

Készen állsz a nyaralásra?

Csapj le MOST a nyaralós csomagajánlatokra!

.

Beauty nyaraló csomag

Részletek
.

Edzős nyaraló csomag

Részletek

Csapj le MOST a nyári ajánlatainkra!

Tegyük felejthetetlenné ezt a nyarat! Frissesség, vitalitás és egészség a te kezedben! Szerezd be most kedvenc étrend kiegészítőidet, és vágj bele a nyárba a Nyaralós csomagoddal! Válaszd bármelyik Nyaraló csomagot, amely tele van csupa magaddal vihető, egyadagos, kollagén és fehérje tartalmú finomsággal, hogy ragyogj egész nyáron át. A csomag L-karnitint, fehérjét és kollagént is tartalmaz, amelyek támogatják a egészséges életmódot, valamint belső és külső szépségedet. Extra kollagénre vágysz? A Beauty nyaraló csomag neked szól. Szükséged van egy kis extra löketre? Az Edzős nyaraló csomag lesz a neked való. Csapj le MOST a nyári akciónkra, és szerezd meg a fantasztikus csomagajánlatokat kedvezményes áron! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és tedd meg az első lépést a fittebb nyári lét felé! És igen... semmiképp ne hagyd itthon a Bombanős shakered... :)

Gyöngyösi Szilvia vagyok, fitness edző, életmódmentor, üzletasszony, és ami a legfontosabb: családanya. Az életemet a mozgás és az egészségmegőrzés köré építettem fel. 

Az aktív élet iránti szeretetem és elkötelezettségem túlnőtt azon, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatot csak saját magam alkalmazzam, így felépítettem a MyMove Fitness Akadémiát, ahol csapatommal mára már edzők százait indítottuk el a pályán. 

Mindig is ismertem és tapasztaltam magamon a sport kedvező hatásait, azonban arra, hogy mennyire hatalmas szerepet tölt be a helyes és minőségi táplálkozás, csak később jöttem rá… A folyamatos terhelés mind a családi-, üzleti- és sportéletben 40 éves korom után elkezdett nagyon lemeríteni. Ekkor kezdtem el tudatosabban fordulni a táplálkozás felé. Már a kezdeti apró odafigyelések, a vitamin-, valamint fehérje-utánpótlás új életre keltett, és teljesen megváltoztatta az általános energiaszintemet és vitalitásomat.

Teltek az évek, és éppen egy éve, 50 felé közeledve, álmodtam egy hatalmasat: létrehoztam a saját étrend-kiegészítő márkámat, a MyEatrendet. Termékeim és a helyes táplálkozás iránti elkötelezettségem olyannyira erőssé vált, hogy szerettem volna túllépni a korlátaimat  és megmutatni a korosztályombeli nőknek, hogy 50 felett is van lehetőség az átalakulásra. Kívül-belül. Kemény felkészülést követően megcsináltam: 2022. május 7-én harmadszorra értem el dobogós helyezést testépítő versenyen, 35+ korcsoportban, 50 évesen! Valóra váltottam az álmom, és arra szeretnélek ösztönözni, hogy váltsuk valóra a tiédet is, együtt!

Keresés