MYEATREND NO WHEY VANÍLIA 500g
Átlagos értékelés: |
![]() |
Te is növényi alapú táplálkozást folytatsz? Esetleg érzékeny vagy a laktózra és/vagy a kazeinre? Akkor nagyon jó hírünk van: Megalkottuk számodra a tökéletes növényi fehérjét! A No Whey vegán fehérjepor semmilyen állati eredetű anyagot, így tejet és tejszármazékokat sem tartalmaz, hiszen fehérjetartalmát a borsónak és a rizsnek köszönheti. Gondoskodj izomzatod egészségéről vegán életforma, vagy tejérzékenység mellett is! |
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.500 Ft |
|
Leírás és Paraméterek
70%-os növényi eredetű (borsó és rizs) fehérjét tartalmazó élelmiszer, édesítőszerrel.
A fehérje hozzájárul az izomtömeg és a normál csontozat fenntartásához, és az izomtömeg növekedéséhez.
Köztudott, hogy azoknak akik nem fogyasztanak húst, fokozottan fontos odafigyelni a megfelelő minőségű és megfelelő mennyiségű fehérjebevitelre, így egy vegán étrend összeállítása általában igen körültekintő munkát igényel. A No Whey vegán fehérjeporunk abban segít neked, hogy ez a meló mégse legyen már annyira melós, és a dolgos hétköznapokban is egy finom shake formájában meg tudd adni testednek azt a fehérje mennyiséget, amelyre szükséged van. Íly módon karbantarthatod általa az izmaidat, és egész napra megfelelő energiával látja el a szervezeted!
Miért fontos, hogy odafigyelj a megfelelő fehérjebevitelre?
A fehérjebeviztelről leginkább akkor szokott szó esni, amikor az izomzat növeléséről beszélünk. Azonban a fehérje ennél sokkal de sokkal többet jelent a testünknek. Minadamellett, hogy az izomtömegünk látványos, egészséges és esztétikus növekedéséhez elengedhetetlen a minőségi fehérje fogyasztása, azoknak egészségéhez és fitten tartásához is elengedhetetlen. A fehérje egy olyan szükséges makrotápanyag szerevezetünknek, mely számos szervezetünkben zajló élettani folyamathoz elengedhetetlen. Hozzájárul a csontozat egészségének, optimális állagának, sűrűségének fenntartásához. Mindemellett az elfogyasztott fehérje a szervezetünkben fontos aminosavakra bomlik, melyek mindegyike kihat a testünk egészséges működésére, más-más fronton.
A borsó és a barnarizs igen hatékony kombináció, hiszen együttes hatásuk révén kaptunk egy könnyen emészthető vegán fehérjeport, ami tartalmazza a szervezetünk számára nélkülözhetetlen esszenciális aminosavakat, kiváló cink és szelén forrás, valamint szervezetünk igen pozitívan reagál a különféle növényi fehérjék együttes alkalmazására, így kedvezően befolyásolja például az aminosav-láncok felépítését is.
Mi is az a protein?
A protein, azaz fehérje egy görög eredetű szó, a jelentése pedig, hogy elsődleges fontosságú. Valóban elsődleges fontosságú, hiszen a fehérjék építőelemei az aminosavak. Ha nem megfelelő minőségű és mennyiségű a fehérjebevitel, a szervezettől függően bizonyos időn belül súlyos betegségek alakulhatnak ki emiatt. A fehérjehiány tipikus tünetei az enerváltság, fáradékonyság, vérszegénység, valamint a fizikai és mentális teljesítőképesség jelentős csökkenése. A minőségi fehérje ellátja testünket energiával és hozzájárul a gyorsabb regenerálódáshoz.
Fogyaszd bátran a nap bármely szakaszában, edzések közben vagy után, sőt, ha esetleg reggel nem nagyon tudsz enni, akkor se hagyd ki a nap legfontosabb étkezését, hanem váltsd ki egy No Whey mennyei csokoládés-mogyorós vagy vaníliás 100%-ban növényi alapú vegán fehérje shake-kel!
Recept tipp!
Készíts belőle vegán palacsintát, keverj a palacsintatésztához 1-2 evőkanállal a No Whey vegán proteinből, és kész is a felturbózott, mennyei finom fitness finomság!
Készíthetsz belőle süteményt is, szintén az előző elv alapján, a diétás süteményed vagy piskótád tésztájához adagolj hozzá 1 evőkanállal a vegán fehérjédből! Vagy csak egyszerűen keverj egy mérőkanállal a reggeli zabkásádba! Garantált lesz a siker és maximális az ízélmény!
5 érdekesség a szervezetben jelen lévő fehérjékről, amikről talán még soha nem is hallottál!
1. A szövetek növekedése és fenntartása
A szervezetünknek szüksége van fehérjére a szövetek növekedéséhez és fenntartásához. (Az izomszövet is idetartozik.) A szervezet fehérjéi állandó körforgásban vannak. Normál körülmények között a szervezet ugyanannyi fehérjét bont le, mint amennyit a szövetek felépítéséhez és javításához használ. Kemény edzések és fizikailag aktív életforma mellett viszont több fehérjét bont le, mint amennyit képes létrehozni, ezért is fontos pótlására odafigyelni.
2. Segít a szervezet egészséges Ph-jának megtartásában
A fehérjék egy egyfajta „pufferrendszerként működnek”, segítve a szervezetet a vér és más testnedvek megfelelő pH -értékének fenntartásában.
3. Részt vesz a folyadék egyensúly fenntartásában
Az albumin és a globulin olyan fehérjék a vérben, amelyek segítenek fenntartani a szervezet folyadékháztartását. Ha nem fogyasztasz elegendő fehérjét, az albumin és a globulin szint a véredben csökkenhet. Ennek következésképpen ezek a fehérjék már nem tarthatják a vért az ereiben, és a folyadék a sejtek közötti terekbe kényszerülnek, melyek következtében a sejtek közötti térben, duzzanat vagy ödéma jelentkezik. Ez a kwashiorkor nevű súlyos fehérje -alultápláltság egyik formája, amely akkor alakul ki, ha egy személy elegendő kalóriát fogyaszt, de nem elég fehérjét.
4. Hozzájárul az immunegészséghez
A fehérjék segítenek immunglobulinok vagy antitestek kialakításában a fertőzés leküzdésében. Az „antitestek”, melyekről oly sokat hallunk, olyan fehérjék a vérben, amelyek segítenek megvédeni a szervezetet a káros betolakodóktól, például baktériumoktól és vírusoktól.
5. Segíti szervezetedet a tápanyagok szállításában és tárolásában
Az ún. „szállító fehérjék” tápanyagokat szállítanak a véráramban - a sejtekbe, a sejtekből vagy a sejteken belül. Az ezen fehérjék által szállított anyagok közé tartoznak a tápanyagok, például a vitaminok vagy ásványi anyagok, a vércukorszint, a koleszterin, de még az oxigén is!
Összetevők: Borsó fehérje izolátum, Rizs fehérje izolátum, Maltodextrin, Aromák, Emulgeálószer (Nátrium-karboxi-metil-cellulóz), Édesítőszerek (Szukralóz, Aceszulfám-K), Vanília kristály.
Allergén információ: Glutént, tejet, szóját, tojást és mogyoróféléket feldolgozó üzemben készült.
Felhasználási javaslat: Keverjen el egy adag (30 g) port 250 ml hideg vízzel. Edzés napokon fogyasszon egy adagot naponta 30 perccel edzés után, pihenőnapokon fogyasszon napi egy adagot közvetlenül ébredés után!
Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék kisgyermekek elől elzárva tárolandó!
TÁPANYAG TÁBLÁZAT |
|||
TARTALOM |
100 G TERMÉKBEN |
EGY ADAGBAN (30 g) |
*RI% (1 adagban) |
Energia |
1602 kJ/ 378 kcal |
481 kJ/ 113 kcal |
6 % |
Zsír |
2,5 g |
0,8 g |
1 % |
amelyből |
|||
- telített zsírsavak |
0,7 g |
0,2 g |
1 % |
Szénhidrát |
16 g |
4,8 g |
2 % |
amelyből |
|||
- Cukrok |
1,4 g |
0,4 g |
0 % |
Rost |
1,7 g |
0,5 g |
ł |
Fehérje |
72 g |
22 g |
44 % |
Só |
2,2 g |
0,66 g |
11 % |
*RI%: Referencia Beviteli Érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000 kcal). ∤: RI nem meghatározható. |
Vélemények






