Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MyEatrend hálózat

Bari-Kerepesi Katalin: személyi edző

Szeretném, hogy éld át Te is az örömöt, hogy fejlődtél. Én olyan szenvedéllyel szeretem a sportot és testmozgást, hogy reménykedem benne, sokatoknak tudok belőle átadni, hogy Ti is megtapasztaljátok, hogy mennyire felszabadító érzés. Amiben szeretnék segíteni: Az edzés ne csak a külső izmokról, hanem a belső munkáról is szóljon. Vedd le a fókuszt a benned kavargó gondolatokról, helyette összpontosíts a mozdulataid mélységére és találd meg benne a kihívásod. Éld meg a küzdelmet mikor mindened beleremeg egy gyakorlatba és tapasztald meg a sikert, hogy képes vagy rá.

Helyszín: Kiskunfélegyháza

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!


 

Bérces Zsuzsi: csoportos fitness instruktor

Gerinctréner, Zumba Fitness és Strong oktató, GrandUP Master Trainer, MommybellyTraining vezető edző

Székesfehérváron és Fülén tartok csoportos edzéseket.

Várlak szeretettel óráimra! Székesfehérváron Zumbázni tudsz velem, Fülén Strong edzésre vagy kiscsoportos illetve személyi köredzésre várlak

Órarendem és a helyszínek bővülni fognak, keress bátran!

Helyszín: Székesfehérvár, Füle

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!


 

Likai Szabina: csoportos fitness instruktor

Miskolcon élek és dolgozok. Több éve vagyok a Fanatic Jump rajongója és edzője, és most ezekhez az órákhoz Ti is csatlakozhattok!

A Fanatic Jump csoportos, aerob jellegű óra, melynek fő részében trambulint használunk, de ezen kívül előkerülhet gumiszalag, súlyzó és egyéb eszközök. A trambulin rugalmasságának köszönhetően ízületkímélő, így minden korosztálynak ajánlott. 

Helyszín: Miskolc, Mályinka

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!


 

Brada Tünde: Power Plate edző

Ebben az esztendőben töltöm az 50. életévemet. 5 évvel ezelőtt döntöttem úgy, hogy változtatok az életemen. Az egyik legfontosabb változás az volt, hogy a mindennapjaim részévé vált a mozgás.

Az életkor nem kifogás! Ha Te is szeretnél változni és változtatni, várlak Kecskeméten a BRD Stúdióban, hogy megtapasztald a Power Plate edzés hatékonyságát.

A Power Plate gép és edzésmódszer növeli az izomtónust, javítja az egyensúlyérzéket, erősít, nem utolsó sorban hatékony az alakformálásban.

Helyszín: Kecskemét

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!

Csibi Gréta Nikolett: személyi edző

10 éve kerültem a súlyzós edzés világába, azóta tart a szerelem.

Célom, hogy vendégeim megismerjék és megszeressék ezt a mozgásformát, illetve alapvető tudást szerezzenek a fenntartható, egészséges táplálkozásról. Ezek fognak téged a céljaidhoz vezetni!

Súlyzós edzés, köredzés, HIIT edzés, amit igénybe lehetne venni nálam.

Helyszín: Paks

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!


 

Balog Klári: csoportos óraadó

A sport gyermekkorom óta fontos része az életemnek, hiszen versenyszerűen kosárlabdáztam, majd több más sportágat is kipróbáltam szabadidős jelleggel (evezés, konditerem, aerobic).

WALKENERGIE izületkímélő, javítja az állóképességet és nem utolsó sorban a rendkívüli zsírégető hatása van. Ez nem csak séta, hanem kemény izommunka! Megdolgoztatja, erősíti a test teljes izomzatát az ellenállásnak köszönhetően.  Imádom ezt a mozgásformát és szeretném átadni azt a sok pozitívumot, amit az edzések jelentenek nekem.

Helyszín: Baja

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!

Huszka Vivien: csoportos óraadó

Két gyermekes anyuka vagyok. Első gyermekem születésekor, 8 éve váltottam teljes életmódot. Azóta a mozgás, az egészséges táplálkozás a mindennapjaim szerves részei.

Jó néhány fitness versenyen megmérettem magam jó eredményeket bezsebelve. Családanyaként, fontosnak tartom, hogy kerüljük a szélsőségeket, illetve hogy jó példával járjak gyermekeim előtt.

Találkozhatsz velem Kiskunfélegyházán a Center Gym-ben, ahol alakformáló csoportos órámba kóstolhatsz bele.

Helyszín: Kiskunfélegyháza

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!

Dombóvári Kinga: Zumba oktató

Feltöltő energia, nőiesség, party hangulat, latin zenék, ezt jelenti számomra a Zumba. 6 éve gyakorlom és 1 éve már oktatóként adom át a változásra vágyó Nőknek a tánc iránti szenvedélyt. Mindig szerettem emberekkel foglalkozni, csapatban dolgozni és azt gondolom a mai rohanós világban szükség van a stresszlevezetésre, amire a zumba tökéletes eszköz.

Fontos számomra, hogy értéket adjak, inspiráljak másokat. Célom, hogy a Nőket motiváljam az órák alatt, mindenki számára sikerélmény legyen egy-egy új megtanult koreográfia és igazi felpörgető hangulatot

teremtsek, amire öröm rendszeresen visszatérni.

Oktatás, amit tartok: Zumba

Helyszín: Budapest, Ázsia center, Victory Fitness

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!

Erdősi Barbara: Gerincjóga, Mozgásfejlesztő gyermekjóga oktató

A mozgás mindig is fontos volt számomra. Gyerekkoromban rendszeresen sportoltam, többféle mozgásirányzatot is kipróbáltam.

Tanulmányaim befejezése után a munkám mellett azt vettem észre, hogy a mozgás rendszeressége egyre jobban kezdett elkopni az életemből. Életem első jóga órájára a barátnőm vitt el 2015-ben, ami annyira magával ragadott, hogy 2016-ban beiratkoztam a Mandala Jógastúdiók Gerincjóga oktatói képzésre, amit sikeresen elvégeztem, 2020-ban pedig a Gerincjóga 50+ képzést. Amennyire fontos a mozgás egy felnőtt életében ugyanannyira fontos egy gyermek életében is.

2017-ben Csíki Mariannál végeztem Gyermekjóga oktatói képzést, és 2020-ban pedig ezt kiegészítve Mozgásfejlesztő gyermekjóga oktató is lettem.

Helyszín: Budapest, Újpest- Bandha Jógastúdió

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!

Horváth Ildikó Patrícia: sportoktató-testépítő

24 éves vagyok, egy 2 éves kisfiú anyukája.

Szülést követően éreztem, hogy valami hiányzik az életemből. Nagyon hiányzott a sport és mindig is szerettem emberekkel foglalkozni. Így csöppentem bele az edzések világába. Jelentkeztem Gyöngyösi Szilvia mentor programjára, ahol rendkívül sok lehetőséget és útmutatást kaptam. Megtaláltam a nekem való irányt, sportoktató-testépítő edző és MommyBelly tréner lettem.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a szakmai fejlődésemben két remek szakember van a segítségemre. Az egyik mentorom Sziszó, a másik a MommyBelly trénerem. Pápán és környékén fogok edzéseket tartani: szétnyílt hasizom edzès és személyi edzések. Választható edzés típusok: szétnyílt hasizom és személyi edzés.

Helyszín: Pápa és környéke

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!

Kovácsné Tóth Krisztina: táncoktató

Anyukám szerint, még járni se tudtam, de már táncoltam. A Lambadát kívülről tudtuk, annyiszor kellett meghallgatni. 

Általános iskolában 5 évig társastáncoltam, majd munka mellett hobbiként kezdtem a kubai salsát immár 11 éve, és 10 éve tanítom is a salsát, lady stylet, burlesquet, szalagavatósoknak és esküvős pároknak mindent, amit kértek/kérnek (keringő, rock and roll, modern tánc, ...).

"A tánc az én drogom: egy olyan valami, ami felszabadít, amiben valóban az lehetek aki, ahol nincsenek szabályok, ahol nem érdekel semmi. De ha nem táncolhatok, elvonási tüneteim lesznek és úgy érzem, hogy táncolnom kell! Minél régebb óta táncolok, annál többet és többet kell, e nélkül már nincs élet! A tánc az önkifejezés, a szárnyalás, maga az ÉLET!!!"

Helyszín: Sarkad

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!

Kelemen Rita: aerobik edző

Nagyon örömmel tölt el, hogy ezeket a sorokat olvasod! Már 14 éves korom óta foglalkozom mozgással. Aerobikkal már 15 éve. 2015- ben megalapítottam Ri-Fitt Team csoportomat, jelenleg Dunaújvárosban és Előszálláson találkozhatnak velem mozogni vágyók. Várlak szeretettel az egyszerű és jól követhető órámra. Ahol a test formálása saját testsúlyos gyakorlatokkal pörgős zenére fog történi. Mondhatni észrevétlenül elhozom neked a másnapi izomlázat!  Óráimból nem marad ki a has-, comb- és farizmok erősítése formálása sem. Ezt az óra típust azoknak ajánlom, akik egyszerű mégis hatásos edzésen szeretnének részt venni.

Óra típus: Alakformáló aerobik gumiszalaggal.

Helyszín: Dunaújváros, Előszállás 

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!

Mózer Andrea: Ép Testben Ép Lélek Gymstick Elite Trainer

Mózer Andrea vagyok Gymstick Elite Trainer, Spinracing és Pilates oktató.

Nagycsoportos edzéseket tartok Bács-Kiskun megye déli részén. (Bácsalmás, Bácsborsód, Jánoshalma, Mélykút és Kecskemét) Mindig is az volt a célom, hogy egészségesebb életet tudjak a vendégeimnek és ismerőseimnek biztosítani . Nem csak a sportban, hanem most már a MyEatrend termékein keresztül is.

Szívből ajánlom és alkalmazom a MyEatrend termékcsaládot saját magam is. Ha tanácsra van szükséged a termékek kiválasztását illetően, keress bizalommal!

Szeretettel várlak téged óráimon!

Helyszín: Bács-Kiskun megye déli területei

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!

Virág Nóra: Power Plate Trainer

A Power Plate speciális rezgésekkel dolgoztatja a szervezetet. Tíz éve és több, mint 100 országban bizonyított technológia. Kiváló eredményeket tud a fitnesz, a versenysport, a rehabilitáció, a szépségápolás, a szülés utáni formába hozás területén.

Személyre szabott edzésekkel, állandó személyi edzői jelenléttel dolgozunk.

Bármilyen korú és edzettségi állapotú vagy, gyere el, tudj meg többet és próbálj ki minket!

Csak 30 perc!

További infóért látogass el a weboldalunkra! www.wavestudio.hu

Helyszín: Eger

Elérhetőség:+36(30)962 84 83

Nyúlné Vajda Beáta: sportedző

Nevem Nyúlné Vajda Beáta, 2015 óta sportedzőként tevékenykedem. Van egy saját fitnesz klubom Ballószögön, ahova minden mozogni és formálódni vágyó egyént szívesen várok.

Edzéseim fő mozgás anyaga az intervallum, kardio, zsírégető edzés típus alkotja, valamint a saját testsúlyos edzés, kezdő és haladó szinten.

Mindig is szerettem a kihívásokat, törekszem a tökéletességre, a határaim feszegetésére, szeretek mindenbe egy kis pluszt még beleadni.

Ballószög Kecskeméttől nem messze van kis község, tele élettel. Szeretettel várlak!

Helyszín: Ballószög

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!

Beszene Erika: Power Plate Trainer

Erika vagyok az Era- Fitt Power Plate stúdió tulajdonosa, Bugacon működtetem ezt az egészség megőrző szolgáltatást.

Mielőtt belevágnál, adok néhány tippet: MOTIVÁCIÓ - találd meg a saját motivációd, miért akarsz tornázni?KIFOGÁSOK - írd le az összes kifogást, ami mindig van, amikor nem akarsz tornázni. TERVEZÉS - építs ki egy heti gyakorlati tervet, és mindig kövesd azt. Ha nem akarod, jusson eszedbe, milyen nehéz újrakezdeni. KEZD EL LASSAN - ha a test nem szokta meg a rendszeres testmozgást, érezni fogod. Válaszd a magad szerinti intenzitást, hogy élvezd a gyakorlatot, és ne terheld magad le rögtön az elején.

Helyszín:Bugac

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!

Oravecz Zsuzsa: Zumba oktató

Salgótarjánban élek, 6 éve zumbázok, 3 éve oktatom is.

Szeretettel várlak, jó hangulató, pörgős zumba óráimon.

Helyszín: Salgótarján

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!


 
 
 

Fügedi Gabi: Fitness Szakedző, Aerobik Sportedző

Fügedi Gabriella vagyok, 50 éves és a mozgás szerelmese. Szeretettel várlak csoportos óráimra, ha egy motiváló, vidám csapatban szeretnél  mozogni. 25 év sportszakmai tapasztalattal, 4 féle edzés tipust felölelő MozgásKomplex Programmal várlak titeket szeretettel, hatékony, női alakformáló és zsírégető óráimra. 

IDŐPONT: H-SZ- P 18.00 , Kedd 17.30 
HÉTFŐ: FitDance Intervall Training és Drumming Fitness, szó szerint ütős egy edzés!
KEDD: StepUp Fitness, szórakoztató, innovatív és hatékony zsírégető edzés program
SZERDA: FitDance Flow alakformáló óra, SLIMBODY gerinc mobilizácios mélyizom erősítő edzés 
PÉNTEK: StepUp Fitness, szórakoztató, innovatív és hatékony zsírégető edzés program

Fitness Szakedző, Aerobik Sportedző, Diplomás Gerinctréner - SlimBody Oktató, Nemzetközi DrumFit Instructor, GrundUp Trainer, StepUp Fitness oktató, és Okleveles Sport és Életmód tanácsadóként támogatlak céljaid elérésében!

Helyszín: ÉnIdő MozgásPont Eger, Nagyvádari út 18.

MozgásKomplex és Egészség Stúdió

Szolgáltatások: Csoportos Női Fitness edzések, 

Testösszetétel elemzés - ÉletmódTanácsadás, 

Myeatrend termék értékesítés.

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!

Kovács Klára: Csoportos Fitness Instruktor

Klara Fitt Terem tulajdonos. Gymstick Muscle Tainer, Gymstick Personal Trainer, Gerinc, Senior, Kismama, Szétnyílt hasizom, Aqua Trainer. Táplálkozás Tanácsadó és MyEatrend egészségtudatos tanácsadó és értékesítő

Mi az a Gymstick?
Finnországból származik, fejlesztésekor a tornabotra és a gumikötélre alapoztak, amelyek már önmagában is számos lehetőséget kínálnak a fitness imádók körében.
A két eszköz kombinációjával hozták létre a sokoldalú és hatékony Gymstick-et. Eredetileg izomtónus fokozó gyakorlatokhoz tervezték, de azóta használják és eredményes vizsgát tett a mozgékonyság, egyensúly, koordináció és aerob fittség fejlesztésében, sőt még rehabilitációban is.

Mottóm: ”Testünk a kertakaratunk a kertész.„ William Shakespeare

Helyszín: Miskolc-Martinkertváros Gutenberg u.3.

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!

Fodor Ildikó: Fitness Életmód és Táplálkozási Tanácsadó

Egész kiskorom óta érdekel az emberi test működése. Az egészségügyben töltött tanulmányaim és munkáim során megbizonyosodtam róla, hogy az egészségtudatos életmóddal, igenis befolyásolni tudjuk az életminőségünket,  egészségünket és alakunkat. Ennek egyik pillére a megfelelő táplálkozás, ezért végeztem el a “Fitnesz életmód és táplálkozás tanácsadó”(OKJ) tanfolyamot. Nem könnyű manapság eligazodni, ebben a diéta-erdőben! A másik pillér, természetesen a mozgás. Én magam, szeretem a vízi sportokat, mindenféle táncos mozgást és elkezdtem egy szolid izomépítést is, hogy ebben a vonalban is tudjak nektek segíteni. Szintén most kezdtem egy edzői képzést (Csoportos Fitness Instruktor), melyet szeptemberben szeretnék elvégezni, néhány speciálisabb, zsírégető tréninggel együtt. Egyéni és csoportos órákat is fogok tartani.

Helyszín: Szolnok és környéke

Facebookon is elérsz! Azonnali elérésért kattints a szövegre!

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés